مقاله علمی با منبع : منابع پرتوهای کیهانی93- قسمت 7 |
برای دانلود فایل متن کامل پایان نامه به سایت 40y.ir مراجعه نمایید. |
طع اندرکنش در انرژی E هستند. فرض می کنیم که سطح مقطع اندرکنش هادرونی بالای خیلی زیاد تغییر نمی کند و دسته آنها به برای اندرکنش پروتون –پروتون و برای اندرکنشهای پروتون- آهن است. تعداد نوکلئونها در هر اندرکنش می تواند از 1 تا A-1 باشد که گستردگی بزرگی در مقدارها دارد و برای بیشتر هدفها، مقدار میانگین 0/4 =ξ را هم برای اندرکنش پروتون –پروتون و هم آهن- پروتون درنظر می گیریم. شرایط فرار از پوشش ابرنواختر که می تواند بصورت نوشته شود ، بدست می آید:
فرض کردیم که نمودار چگالی ابرنواختر در ادامه معادله (2-7) است . پرتوهای کیهانی بغایت پر انرژی تنها اگر در زمانهای بعد از تولید شوند و چگالی پوشش کاهش یابد فرار خواهند کرد. زیرا هسته با بار Z در انرژی E بدست آمده و در زمان (معادله 2-4) تولید می شود ، که داریم . شرایط فرار از پوششهای باریونی در انرژی ( (E ثابت است و در نتیجه برای هسته های سنگین تر باید راحت تر باشد. در ادامه نمودار چگالی ابرنواختر معادله (2-7) و زمان چرخش پایین معادله (2-4) استفاده می کنیم. می توان انرژی قطع را اینگونه توصیف کرد که ذرات پرتاب شده اولیه نباید توانایی فرار از پوشش را داشته باشند:
اولین محاسبات عددی مطابق با پروتونها و دومی هسته های آهن است. توجه می کنیم که تحت تقریب ناتمام ، برای ، بستگی به ندارد. این روش در شکل 2-3 نشان داده شده که مقیاسهای زمان اصلی آشکار شده را نمایش می دهد.
بعنوان تابعی از ذرات با انرژی E، برای پارامترهای متفاوت پالسار Ω و هستند و پرتاب ها هم برای آهن و هم برای پروتون است. پس انتظار داریم ذرات آهن بتوانند در انرژیهای بالا از پوشش فرار کنند، بنابراین آنها می توانند به این انرژیها در زمانهای بعدی برسند.
میدانهای مغناطیسی کمتر () ما را به بزرگتر و به انرژی ثابت هدایت می کنند (معادله 2-4) درحالیکه پالسهای بالای() ما را به انرژیهای بالاتر هدایت می کنند (معادله 2-1) . در حالیکه هسته های آهن پرتاب می شوند، ذرات ثانویه ای را بوسیله اندرکنشهای هادرونی برای زمانهای تولید می کنند. جرم و تعداد بار ذرات ثانویه (A,Z) تنها در زمانهای می توانند از پوشش فرار کنند که بعنوان زمان تعریف می شود. پس ذرات ثانویه ایی از پوشش فرار خواهند کرد که ناچاراً باید در زمان تولید شوند [4].
شکل 2-5 نمودار زمان به انرژی [4]
مقیاسهای زمان در فرار پرتوهای کیهانی بغایت پر انرژی از پوشش ابرنواختر با نشان داده می شوند. زمان عبور با (خطهای نقطه چین) و زمان افت انرژی بوسیله اندرکنشهای هادرونی (خط پیوسته) بعنوان تابعی از انرژی E ذرات نشان داده شده است که برای پرتاب آهن (قرمز) و برای پروتون (آبی) است. مقیاسهای زمانی محاسبه شده برای پالسارهای مختلف سرعت چرخش اولیه و گشتاور دوقطبی مغناطیسی می باشد. پارامترهای دیگر پالسار است. از معادله های (13) و (14) می توان بدست آورد:
برای (40و90)=(A,Z) است . ما سطح مقطع را برای اندرکنشهای هسته پروتون و یک ضریب الاستیکی را در انرژیهای فرض می کنیم. این هسته ها با A56 در صورتیکه فرآیند -آر[56] موفقی در باد نوترینو اتفاق افتد در زمانهای می توانند پرتاب شوند، البته این هسته ها در عبور از پوشش ابرنواختر بیشتر از این زمان زنده نمی مانند [4].
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-09-22] [ 06:01:00 ق.ظ ]
|