بررسي رابطه موجودی های نقدی با ارزش شرکت، عملکرد عملیاتی و بازده … |
برای دانلود متن کامل این فایل به سایت torsa.ir مراجعه نمایید. |
ار بین نسبت های نقدینگی و نرخ بازده سهام بود.
ليولن (2003) طي تحقيق توان نسبت هاي مالي براي پيش بيني بازده سهام را مورد بررسي قرار داد.دوره ی زماني اين تحقيق سال 2000-1995 بود. نتايج نشان داد كه بازده سود تقسيمي به طور معني داري مي تواند نرخ بازده سهام را پيش بيني كند، اما نسبت درآمد به قيمت و ارزش دفتري به ارزش بازار توانايي كمي براي پيش بيني نرخ بازده سهام دارند.
لوونسیم (2004) با بررسی پایداری اقلام تعهدی نشان دادند که رابطه منفی میان اقلام تعهدی و بازده آتی سهام با فرض فقدان کارایی در بازار منجربه این می شود که افراد با یافتن این روابط اقدام به استفاده ازفرصت های آربیتراژ کرده و به منفعت برسند. آنها نشان دادند که این مغایرتها در طی دهه گذشته وجود داشته و کاهش نیافته است، اما بدلیل حجم معاملات و هزینه اطلاعات مربوط به بکارگیری اقلام تعهدی، سرعت واکنش افراد چندان زیاد نیست.
ژانگ (2006) در تحقیق خود به این نتیجه رسید که ارتباط منفی معنادار بین اجزای خالص داراییهای عملیاتی با بازده آتی سهام در کل صنایع می باشد. به عبارت دیگر محقق به این نتیجه رسید که می توان از اجزای خالص دارایی عملیاتی به عنوان معیار پیش بینی قوی منفی برای بازده آتی سهام استفاده نمود.
چان و ديگران (2006) رابطه ی ارقام تعهدي(تفاوت بين سود و جريان ها نقدي) را با بازده آتي سهام بررسي و نشان دادند كه شركت هاي با ارقام تعهدي زياد در روز بعد از گزارشگري اطلاعات مالي، بازده سهام آنها كاهش مي يابد. يك تفسير از اين نتايج اين است كه شركت ها با كيفيت سود پائين (شركت هايي كه ارقام تعهدي بالايي دارند) در دوره ی پس از گزارشگري سود، دچار افت بازدهي ميشوند. تفسير دیگر از اين نتايج اين است كه سرمايه گذاران به مسئله كيفيت سود پايين شركتها پي مي برند و قيمت سهام را متناسب با آن تعديل مي كنند، آنها اين موضوع را به وسيله تفكيك اجزاي ارقام تعهدي و نيز دسته بندي بر اساس ارقام اختياري و غير اختياري انجام داده و به نتايج مشابهي دست يافتند.
فصل سوم
روش شناسی پژوهش
3-1- مقدمه
هدف از هرنوع بررسي و تحقيق علمي كشف حقيقت است. حقيقت نيز بر پايه كاوش و تجسس و كشف عوامل منطقي مربوط به خصوصيات اجزاء، موضوع تحقيق قراردارد. منظور از روش تحقيق علمي، پيروي از رويه منظم وسيستماتيكي است كه درجريان استفاده از روش هاي آماري و مرتبط ساختن عوامل موضوع تحقيق بايد رعايت گردد. درواقع روش تحقيق علمي، شامل اندازه گيري و ارزيابي و مقايسه عوامل براساس اصول و موازين پذيرفته شده از طرف دانشمندان، براي حل مشكلات ومسائل بوده و مستلزم قدرت انديشه و ظرفيت تعمق، تشخيص، قضاوت و ابتكار است.
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-09-22] [ 06:01:00 ق.ظ ]
|