مطالعه رابطه بین حاکمیت شرکتی و مالیات بر ارزش افزوده در شرکت … |
۱۷تا۲۳
۳- ۶- روایی و پایایی پرسشنامه
در این پژوهش نیز، جهت اطمینان بیشتر، برای تعیین روایی پرسشنامهها، از روایی صوری و محتوایی استفاده گردید. بدین صورت که پس از تهیه هر دو پرسشنامه، به نظرخواهی از اساتید راهنما و مشاور پرداخته شد و پس از حذف و اضافههای لازم، روایی صوری و محتوایی پرسشنامه موردتایید قرارگرفت.
در این پژوهش برای اطمینان از پایایی پرسشنامهها، به اجرای آزمایشی پرسشنامه در نمونهای با حجم ۳۰ نفر پرداخته و پایایی آنها از طریق محاسبه آلفای کرونباخ برآورد گردید. پایایی این پرسشنامه در پژوهش ۰٫۸۶بدست آمد. که این میزان نشاندهنده پایایی بالایی برخوردار است.
۳- ۷- روش جمعآوری دادهها
در این تحقیق برای جمع آوری دادهها از دو روش زیر استفاده شده است:
۱- مطالعات کتابخانهای: در این روش، اطلاعات از طریق مطالعه کتب، نشریات، منابع اینترنتی و پایگاههای اطلاع رسانی جمع آوری و پس از انتخاب منابع نسبت به تهیه، فیش برداری و ترجمه متون خارجه اقدام گردید.
۲- مطالعات میدانی: برای جمع آوری دادههای مورد نیاز ابتدا هماهنگیهای لازم با شرکت سهامی مخابرات استان هرمزگان میباشند مربوطه به عمل آمد. سپس پرسشنامهها در بین جامعه آماری اجرا شد.
۳ – ۸- روشهای تجزیه و تحلیل دادهها
به طور کلی، روشهای آماری دو دسته هستند:
دانلود کامل پایان نامه در سایت pifo.ir موجود است. |
- آمار توصیفی:مهمترین فاکتورهای آمار توصیفی عبارتند از: فراوانی، درصد فراوانی، میانگین، انحراف معیار و واریانس.
- آمار استنباطی:برای کمک به برقراری ارتباط میان متغیرهای تحقیق به طوری که بتوان از طریق آنها استنتاج نمود، از روشهای آمار استنباطی همچون ضریب همبستگی با توجه به وجود مفروضههای کاربرد از این آزمونها استفاده شده است. و برای این منظور از طریق نرم افزار آماری Excel و SPSS بهره برده شده است.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده های پژوهش
۴- ۱- مقدمه
تجزیه و تحلیل دادهها برای بررسی صحت و سقم فرضیات برای هر نوع تحقیق از اهمیت خاصی برخوردار است. امروزه در بیشتر تحقیقاتی که متکی بر اطلاعات جمع آوری شده از موضوع تحقیق میباشد؛ تجزیه و تحلیل اطلاعات از اصلیترین و مهمترین بخشهای تحقیق محسوب میشود. دادههای خام با استفاده از فنون آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد و پس از پزدازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده کنندگان قرار میگیرند.
۴- ۲- تحلیل آماری توصیفی
اطلاعات دموگرافیک
در این قسمت پس از گردآوری دادهها و اطلاعات با استفاده از روش آمار توصیفی که شامل شاخصهای مرکزی و پراکندگی شامل درصد، فراوانی و جداول میباشد به توصیف نمونه پرداخته خواهد شد.
سن آزمودنیها
بررسی اطلاعات بدست آمده از پرسشنامه در زمینه فراوانی آزمودنیها براساس سن آزمودنیها مطابق ذیل میباشد.
جدول ۴ – ۱- توزیع فراوانی جامعه نمونه بر حسب سن آزمودنیها
yle="box-sizing: inherit; width: 1104px;">
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-09-22] [ 02:33:00 ق.ظ ]
|