تاثیر تاکتیک های بازاریابی رابطه مند برکیفیت روابط و وفاداری مشتریان- قسمت ۲۷ |
![]() |
ضرایب معناداری بدست آمده بین مولفههای کیفیت روابط با مقدار ۷۸/۲۸، بزرگتر از ۹۶/۱ می باشد بنابراین روابط بین مولفههای کیفیت روابط معنادار میباشند.
با توجه به معنادار بودن ضریب بدست آمده میتوان گفت بین اعتماد و رضایتمندی با ضرب ۹۵/۰ رابطه خوبی وجود دارد.
شکل ۴-۱۸: ضرایب معناداری همبستگی بین مولفههای کیفیت روابط
شکل ۴-۱۹: ضرایب استاندارد همبستگی بین مولفههای کیفیت روابط
منبع فایل کامل این پایان نامه این سایت pipaf.ir است |
۴-۵ بررسی روابط(همبستگی) بین متغیرهای تحقیق
ضرایب معناداری بدست آمده بین متغیرهای تحقیق با مقادیر ۴۲/۳۵، ۱۴/۴۸ و ۳۷/۴۱ همگی بزرگتر از ۹۶/۱ میباشند بنابراین روابط بین متغیرهای تحقیق معنادار میباشند.
با توجه به معنادار بودن ضرایب میتوان گفت بین تاکتیک های بازاریابی رابطه مند، کیفیت روابط و وفاداری مشتری با ضرایب ۹۱/۰، ۹۶/۰، ۹۵/۰ رابطه خوبی وجود دارد.
شکل ۴-۲۰: ضرایب معناداری همبستگی بین متغیرهای تحقیق
شکل ۴-۲۱: ضرایب استاندارد همبستگی بین متغیرهای تحقیق
۴-۶ آزمون مدل ساختاری تحقیق
تاکتیکهای بازاریابی بر کیفیت روابط تأثیر معنی داری دارد.
کیفیت روابط بر وفاداری مشتریان تأثیر معنی داری دارد.
تحلیل مسیر صرفاً بر روی متغیرهای مشاهده شده قابل انجام است. در صورت نیاز به استفاده از تحلیل مسیر با فرض وجود متغیرهای مکنون می بایست متغیرهای مشاهده شده را بصورت میانگین به یک متغیر مشاهده شده تبدیل شود. در تحلیل مسیر حداقل دو مدل در قالب یک مدل کلی وجود دارد که در آن یک متغیر یا تعدادی از متغیرها بعنوان متغیر مستقل یک مدل و بعنوان متغیر وابسته مدل دیگر در نظر گرفته میشود.
پس از آزمون مدلهای اندازهگیری متغیرهای تحقیق توسط تحلیل عاملی تاییدی مرتبه اول و دوم و اطمینان از صحت مدلهای اندازهگیری، در این قسمت نیز از روش تحلیل مسیر مدل معادلات ساختاری برای آزمون فرضیات تحقیق، استفاده میکنیم. در این روش با استناد به مقدار P-value، شاخصهای برازندگی و مقدار T-VALUE بین متغیرهای برونزا و درونزا معناداری مدل و روابط بین متغیرها و همچنین تناسب و برازندگی مدل بررسی میشود. اگر مقدار P-value کمتر از ۰۵/۰ باشد مدل معنادار همچنین اگر مقدار T-VALUE بین متغیرهای برونزا و درونزا از ۹۶/۱ بیشتر و یا از ۹۶/۱ کمتر باشند، روابط معنادار میباشند.
شکل ۴-۲۲: مدل ساختاری تحقیق در حالت ضرایب معناداری
نمودار (۴-۲۲) ضرایب معناداری روابط بین متغیرهای مستقل و وابسته مدل ساختاری پژوهش را نشان میدهد. ضریب معناداری(t-value) بین متغیرهای پژوهش، از مقدار ۹۶/۱+ بزرگتر می باشد، و میتوان استنباط کرد اثر بین متغیرها معنادار میباشند. مقدار۰۰۶۳۸/۰= P-value بدست آمده از آزمون مدل ساختاری بیانگر معنادار و قابل آزمون بودن این مدل است.
نمودار ۴-۲۳: مدل ساختاری تحقیق در حالت ضرایب تاثیر استاندارد
۴-۷ شاخص های برازندگی مدل
در بررسی شاخصهای برازش مدل ساختاری تحقیق میتوان نتیجه گرفت مدل تحقیق از برازش و تناسب بالایی برخوردار میباشد.
جدول ۴-۴: شاخصهای برازش مدل تحقیق قبل از اصلاح مدل
yle="box-sizing: inherit; width: 1104px;">
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-09-21] [ 10:32:00 ب.ظ ]
|