پایان نامه تعیین رابطه متغیر تبلیغات شرکتهای بیمه با میزان فروش بیمه عمر شرکتهای بیمه |
پدیده های نوین
۱ – انفجار انتخاب: تنوع محصولات و وسعت گزینه ها در کالاها و خدمات باعث گستردگی حوزه انتخاب خریداران شده است. بنابر تحقیقات انجام شده، بعضا تا ۴۰ هزار قلم کالا در سوپر مارکت های کشورهای غربی وجود دارد اما یک خانواده به طور متوسط ۸۰ تا ۸۵ درصد از نیازهای خود را فقط از بین ۱۵۰ قلم کالا تأمین می کند. تنوع و وسعت گزینه ها، یا انفجار انتخاب، باعث شده است تا تبلیغات بازرگانی بتواند به عنوان یک وسیله آگاه کننده، تسهیل کننده و تسریع کننده، قابلیت انتخاب خریداران را بالا ببرد.
۲ – قانون تقسیم بندی : از دهه ۱۹۷۰ میلادی تا کنون دنیا به اقتصاد، تجارت، تولید، بازاریابی و تبلیغات تفکیکی و ویژه گرایش یافته است. این پدیده باعث شده تا کارگزاران تبلیغات، بیش از گذشته، به شناخت مشتریان و رفتار و معیارهای خرید آنان توجه کنند.
۳ – صنعت انتخاب : انفجار انتخاب و قانون تقسیم بندی، باعث بروز مسایل و مشکلاتی تازه در تبلیغات بازرگانی شدهاند. در نتیجه برای حل مشکل انتخاب، صنایع و کسب و کارهای جدیدی مطرح شده که به تصمیمگیری و راهنمایی خریداران و تسهیل و تسریع انتخاب کمک می کنند. یکی از آن ها، «دات کام» در اینترنت و تبلیغات اینترنتی است که کمک می کند تا مردم هر چه را که
می خواهند، بتوانند از میان انواع منابع بیابند.
۴– جهانی شدن بازارها و اقتصاد بدون مرز: برای اقتصاد و تجارت بدون مرز لازم است تا بازار جهانی و ابزارهای آن و از جمله تبلیغات بازرگانی را برای انواع خریداران در نقاط مختلف دنیا مورد مطالعه قرار داد. دنیای امروز شاهد تبلیغات جهانی و جهانی شدن تبلیغات است. لازمه این گونه تبلیغات، آشنایی با کشورها و ملل مختلف، فرهنگها، ساختارها، قوانین و کدهای اخلاقی و رفتاری است. آماده شدن برای تبلیغات فراملی و خرید و فروش خدمات تبلیغاتی در نقاط مختلف دنیا، می طلبد که تبلیغات بازرگانی کشورها از شکل تبلیغات سنتی و تجربی به سوی تبلیغات علمی و حرفه ای جهت گیری شود.
۵ – تحولات فن آورانه : تحول در سیستم های ارتباطات و اطلاعات، فرصت ها و تهدیدهای تازهای را برای سازمان های تبلیغاتی و اقتصادی کشورها فراهم کرده است. یکی از این تهدیدها، کوتاه شدن چرخه عمر انواع کالاها و خدمات است. تبلیغات بازرگانی در شرایطی که مراحل گوناگون چرخه عمر کالا به سرعت طی می شود، نیاز به خلاقیت و نوآوری دارد تا بتواند سریعتر و مؤثرتر به اهداف خود دست یابد. تحولات ساختاری، ابزاری و رفتاری در تبلیغات بازرگانی کشورها و واکنش سریع به پدیده ها، از جمله مواردی هستند که مورد توجه جدی کلیه گروه های ذینفع در تبلیغات آینده قرار گرفته است) روستا،۱۳۸۲: ۲۲ – ۲۸).
۲-۳-۶- ﺩﻭﺭﻩ ﭼﻬﺎﺭﻡ: ﺩﻭﺭﻩ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﺩﻳﺠﻴﺘﺎﻟﻲ
ﻋﺎﻣﻞ اﺻﻠﯽ اﻧﺘﻘﺎل از ﺟﺎﻣﻌﻪای واﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﮐﺸﺎورزی و ﺻﻨﻌﺖ ﺑﻪ ﺟﺎﻣﻌـﻪای ﮐـﻪ ﺑـﻪ ﻗـﻮل ﺑﻞ[۱] “ﺟﺎﻣﻌﮥ اﻃﻼﻋﺎﺗﯽ” ﻧﺎم ﮔﺮﻓﺘﻪ، رﺳﺎﻧﻪﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪ اﺳﺖ. اﺧﺘﺮاع راﯾﺎﻧﻪﻫﺎی ﮐﻮﭼـﮏ و ﺑﺎ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺎﻻ در دﻫﮥ ۱۹۸۰ م. و راهاﻧﺪازی ﺷﺒﮑﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ، ﯾﻌﻨﯽ اﯾﻨﺘﺮﻧـﺖ ﮐـﻪ در دﻫـﮥ ﭘﺎﯾـﺎﻧﯽ ﻗﺮن ﺑﯿﺴﺘﻢ ﻋﻤﻮﻣﯿﺖ ﻧﺴﺒﯽ ﯾﺎﻓﺖ، ﮐﻠﯿﺪﻫﺎی اﺻﻠﯽ اﯾﻦ ﺗﺤﻮل رﺳﺎﻧﻪﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪ ﺑﻪﺷﻤﺎر ﻣﯽآﯾﺪ. اﯾﻦ ﺗﺤﻮل را در اﺻﻄﻼح، ﻫﻤﮕﺮاﯾﯽ ارﺗﺒﺎﻃﯽ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﮥ اﺑﺰار ارﺗﺒﺎﻃﯽ ﺑﺸﺮ در اﺷـﮑﺎل ﻣﺨﺘﻠﻒ آن در ﯾﮏ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﻟﮑﺘﺮوﻧﯿﮑﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﮐﺎرﺑﺮی راﯾﺎﻧﻪ ﻫـﺪاﯾﺖ ﻣـﯽﺷـﻮد، ﺧﻼﺻـﻪ ﻣﯽﮔﺮدد. اﯾﻦ ﭘﺪﯾﺪهای اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﯽ آن را »دﯾﺠﯿﺘﺎل ﮐﺮدن« ارﺗﺒﺎﻃﺎت ﻧﺎﻣﯿﺪهاﻧﺪ.
وﯾﮋﮔﯽ ﻣﻤﺘﺎز اﯾﻦ ﻧﻮع از ارﺗﺒﺎﻃﺎت، دو ﺳﻮﯾﻪ ﯾﺎ ﭼﻨﺪ ﺳﻮﯾﻪ ﺑﻮدن ارﺗﺒﺎط ﺑﻪ ﺻـﻮرت زﻧـﺪه و در ﺳﻄﺤﯽ ﺟﻬﺎﻧﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ اﺳﺘﻔﺎدهﮐﻨﻨﺪﮔﺎن اﺟﺎزه ﻣﯽدﻫـﺪ اﻃﻼﻋـﺎت را ﻣﻄـﺎﺑﻖ ﺳـﻠﯿﻘﻪ ﺧﻮد ﺷﮑﻞ دﻫﻨﺪ. اﯾﻦ رﺳﺎﻧﻪ ﻧﻮﯾﻦ از ﻫﻤﮕﺮاﯾﯽ و ﻫﻤﮑﺎری وﺳﺎﯾﻞ ارﺗﺒﺎﻃﯽای ﻣﯿﺴﺮ ﺷﺪه اﺳﺖ ﮐﻪ در ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻫﺮ ﯾﮏ ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ ﺧﺪﻣﺎت ﺧﻮد را ﻋﺮﺿﻪ ﻣﯽﮐﺮدﻧﺪ. ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاریﻫﺎی ﻣـﺸﺘﺮک ﺷﺮﮐﺘﻬﺎی رادﯾﻮ و ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﯽ، ﺗﻠﻔﻦ، ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮن ﮐﺎﺑﻠﯽ و ﺷﺮﮐﺘﻬﺎی ﻧـﺮم اﻓـﺰار راﯾﺎﻧـﻪای اﻣﮑـﺎن ﺗﺤﻘﻖ اﯾﻦ رﺳﺎﻧﻪ ﺟﺪﯾﺪ را ﻓﺮاﻫﻢ ﺳﺎﺧﺘﻪ اﺳﺖ ﮐﻪ آﻧﻬﺎ را رﺳﺎﻧﻪﻫﺎی ﻣﺘﻌﺎﻣﻞ[۲] و ﭼﻨﺪرﺳﺎﻧﻪایﻫﺎ[۳]ﻣﯽﻧﺎﻣﻨﺪ.
ﺗﺎﺑﻠﻮﻫﺎی اﻧﺘﺨﺎب، ﯾﮑﯽ از ﻧﻮآوریﻫﺎی اﯾﻦ رﺳﺎﻧﮥ ﺟﺪﯾﺪ اﺳﺖ.»ﺗﺎﺑﻠﻮﻫﺎی اﻧﺘﺨﺎب ﻋﺒﺎرت اﺳﺖ از ﺳﯿﺴﺘﻤﻬﺎی ﺗﻌﺎﻣﻠﯽ و آنلاین ﮐﻪ اﻣﮑﺎن ﻃﺮاﺣـﯽ ﻣﺤـﺼﻮﻻت ﻣـﻮرد ﻧﯿـﺎز ﺗـﮏﺗـﮏ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎن را ﻓﺮاﻫﻢ ﻣﯽﮐﻨﺪ. اﻧﺘﺨﺎب آزاد ﻣﺤﺼﻮﻻت از ﻣﻨﻮﯾﯽ اﻧﺠﺎم ﻣﯽﮔﯿﺮد ﮐﻪ وﯾﮋﮔﯽ، اﺟﺰای ﻗﯿﻤﺘﻬﺎ و ﺷﯿﻮهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺤﻮﯾﻞ در آن وﺟﻮد دارد. ﺗﺮﮐﯿﺐ اﯾـﻦ ﻋﻨﺎﺻـﺮ، ﻣﻨﺠـﺮ ﺑـﻪ اﯾﺠـﺎد ﺗﻨﻮع ﺑﺴﯿﺎر زﯾﺎد در اﻧﺘﺨﺎب ﻣﺸﺘﺮی و ﺷﮑﻞﮔﯿﺮی ﻣﺸﺘﺮی ﺳﺎﻻری در رواﺑﻂ ﺗﺠﺎری ﻣﯽﺷﻮد. ﻧﻘﺶ ﻣﺸﺘﺮی در اﯾﻦ ﻧﻮع ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺧﺮﯾﺪ از ﻧﻘﺶ درﯾﺎﻓﺖﮐﻨﻨﺪه ﻣﻨﻔﻌﻞ ﺑﻪ ﻃﺮاﺣـﯽﮐﻨﻨـﺪه ﻓﻌـﺎل ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽﯾﺎﺑﺪ« (ﻧﻘﯿﺐاﻟﺴﺎدات،۱۳۸۱: ۶۱)
[۱]Daniel Bell
[۲]Interactive Media
[۳]Multi Media
برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1399-01-10] [ 05:50:00 ب.ظ ]
|