مقاله دانشگاهی – رابطه بین ویژگی های مورد نیاز مدیران در مدیریت تغییر موفق با عملکرد کارکنان … |
۳٫۵٫ پیشنهاد ها
این بخش در دو قسمت ، نخست پیشنهاداتی کاربردی برای سازمان و دوم پیشنهاداتی برای تحقیقات آتی مطرح می گردد.
دانلود کامل پایان نامه در سایت pifo.ir موجود است. |
۱٫۳٫۵٫ پیشنهاد ها برای سازمان
- با توجه به اینکه حرکت با تأکید برنقاط قوت با عملکرد کارکنان تاثیر مستقیمی دارد ، از این رو پیشنهاد می شود ، نقاط قوت و ضعف در سازمان شناسایی گردد ،به نقاط قوت تاکید بیشتری شود و نقاط ضعف برطرف گردد ،تا عملکرد کارکنان بهبود یابد.
- با توجه به اینکه دانستن ، پژوهش و توسعه قبل از تغییر از سوی مدیران با عملکرد کارکنان رابطه مستقیمی دارد ،از این رو به سازمان پیشنهاد می شود تا سمینارها و کلاس های اموزشی برای بهتر دانستن و آموختن در بین کارکنان برگزار شود.
- نتایج نشان می دهد که درک و شناخت مناسب مدیران ازخود و کارکنان با عملکرد کارکنان تاثیر مستقیمی دارد ، به سازمان پیشنهاد می شود تا با برگزاری همایش های مختلف با کارکنان نسبت به شناختن و درک کردن از خود و محیط کاری خود زمینه ساز بهبود عملکرد کارکنان شود.
- با توجه به اینکه بین تعیین نتایج مورد انتظار مدیران در مدیریت تغییر موفق با عملکرد کارکنان رابطه معنیداری وجود دارد ، پیشنهاد می گردد که عملکرد کارکنان در قبال تغییرات بهبود یابد.
۲٫۳٫۵٫ پیشنهادات برای تحقیقات آتی
به پژوهشگران آتی پیشنهاد می شود که :
- به منظور نتایج دقیقتر و قابل تعمیم تر، تحقیقات مشابهی در سایر مناطق کشور انجام گیرد .
- مدل های دیگر بهبود عملکرد کارکنان را جست و جو و بررسی نمایند .
۴٫۵٫ محدودیت های پژوهش
بدون شک محدودیت ها در هر پژوهشی وجود دارند و بیان این محدودیت ها به پژوهشگران آینده کمک می کند تا با آشنایی با مشکلاتی که در تحقیق وجود داشته است برای حل آن قبل از شروع پژوهش اقدام نمایند و با دیدی وسیع تر به انجام پژوهش مورد نظر خویش بپردازند.
محدودیت هایی که در این پژوهش بر سر راه پژوهشگر قرار داشتند عبارتند از:
- یافته ها فقط محدود به زمان جمع آوری داده هاست و اعتبار آن محدود به دوره زمانی کوتاه مدت است .گذشت زمان ممکن است موجب تغییر نتایج به دست آمده در علوم انسانی شود .
- بسیاری از متغیر های مرتبط دیگری نیز وجود داشته و بررسی آن ها نیازمند انجام تحقیق جدید است که در محدوده تحقیق حاضر نبوده است .
منابع
- –استادزاده، سید شروین و شمس، فریدون (۱۳۸۸)، معماری: یک مفهوم فراموش شده در سازمانها، اولین همایش
- کاربردی معماری سازمانی ایران.
- آرمسترانگ، مایکل(۱۳۸۵)، مدیریت عملکرد، ترجمه:سعید صفری و امیر وهابیان، انتشارات جهاد دانشگاهی واحد تهران.
- ﺣﺎﺟﻲﻛﺮﻳﻤﻲ، ﻋﺒﺎﺳﻌﻠﻲ و رﻧﮕﺮﻳﺰ ﺣﺴﻦ (۱۳۷۹)، ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﻣﻨﺎﺑﻊ اﻧﺴﺎﻧﻲ. ﻧﺎﺷﺮ. : ﺷﺮﻛﺖ ﭼﺎپ و ﻧﺸﺮ ﺑﺎزرﮔﺎﻧﻲ.ﭼﺎپ اول، ﺗﻬﺮان
- –کرمانی، بهناز (۱۳۸۷)،یادگیری و چابکی سازمانی در مدیریت تغییر و تحول نظام سلامت. ششمین همایش سالانه دانشجویان مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی کشور.
- کریس.ال.کلینکه)۱۳۸۸)، مهارتهای زندگی ترجمه: شهرام محمّدخانی، تهران: سپند هنر.
- سعادتی، سید فرهاد، (۱۳۸۶)، پروژه ERP و مدیریت تغییر سازمانی، ماهنامه نافا، سال پنجم، شماره سوم و چهارم، تیر و مرداد، صص ۱۵۰-۱۵۷.
- رهنورد، فرج الله و جویبار منوچهر(۱۳۸۷), مقایسه هوش هیجانی در میان سطوح سه گانه مدیریت(مطالعه موردی), مجله پیام مدیریت, شماره۲۶, ص ص ۱۱۸-۱۰۱.
- ایران زاده، سلیمان و برقی، امیر(۱۳۸۸)، الگوهای ارزیابی عملکرد سازمان، چاپ اول، تبریز، انتشارات:فروزش.
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-09-21] [ 11:36:00 ب.ظ ]
|