مقاله دانشگاهی – بررسی اثر راهبردهایِ کنارآمدن با فشارِ روانی(بر اساسِ مدلِ لازاروس) بر میزانِ خودکنترلی … |
۵/۰
قبول H۰
فرضیه دوم
۷۹۰/۰
۳۴۹/۰
۵/۰
قبول H۰
جدول ۴-۱۸ (آزمون ANOVA برای سابقه عهدهدار بودن سمت مدیریت)
دانلود متن کامل پایان نامه در سایت jemo.ir موجود است |
فصل پنجم (نتیجهگیری و ارائۀ پیشنهادات)
- مقدمه
- نتیجهگیری
- پیشنهادهای
- پیشنهادهای برای پژوهشهای آتی
- موانع و محدودیتهای تحقیق
۵-۱ مقدمه
بهمنظور انجام تحقیق ابتدا به مطالعه مبانی نظری تحقیق پرداخته شد و در این راستا بسیاری از منابع در اختیار اعم از فارسی و انگلیسی و همچنین تحقیقاتی قبلی که در این زمینه صورت گرفته بود، موردمطالعه و بررسی قرار گرفت. در این راستا یکسری مصاحبه اکتشافی با برخی از مدیران سازمان و کارشناسان حوزه ارزیابی عملکرد به عمل آمد.
در گام بعدی پس از جمعبندی کلیهٔ مطالب و در نظر گرفتن محدودیتهای موجود، نسبت به تدوین فرضیات اقدام شد. در ادامه روند تحقیق پرسشنامه بهعنوان کاراترین ابزار گردآوری اطلاعات تعیین شد. محقق بهمنظور تدوین پرسشنامه روا و پایا انجام مطالعات بیشتری را سرلوحه خود قرار داد. بر این اساس با توجه به شاخصهای پرسشنامهای شامل ۲ بخش طراحی شد و پس از بررسیهای بسیار و رفع نواقص و اشکالات آن، به تائید اساتید محترم راهنما و مشاور رسید و بدین ترتیب روایی آن نیز مورد تائید قرار گرفت.
در مرحله بعد نمونهگیری به عمل آمد و حجم نمونه ۱۸۴ نفر برآورد گردید. فعالیت میدانی تحقیق با توزیع ۱۸۴ پرسشنامه ادامه یافت و بهمنظور تجزیهوتحلیل دادهها از آزمونهای t استیودنت و تحلیل واریانس با کمک بستههای نرمافزاری Minitab۱۶ و ۱۷ spss استفاده شد. نتایج حاصل از تجزیهوتحلیل اطلاعات حاکی از تائید فرضیات پژوهش میباشد.
در ادامه به تشریح نتیجهگیری حاصل از فرضیات، نتیجهگیری کلی و پیشنهادهایی برای محققین آینده میپردازیم.
۵-۲ نتیجهگیری از فرضیات
- نتیجهگیری از فرضیۀ اول:
فرضیۀ اول پژوهش عبارت بود از اینکه: شاخصهای ارزیابی عملکرد مدیران گمرک شهید رجایی مناسب و کارآمد نمیباشد.
بهعبارتدیگر به دنبال پاسخگویی به این سؤال هستیم که وضعیت کنونی شاخصهای ارزیابی عملکرد مدیران گمرک شهید رجایی چگونه میباشد.
بهمنظور سنجش این فرضیه از آزمون t استیودنت استفادهشده است و نتایج بهدستآمده حاکی از این بود که با احتمال ۹۵ درصد میتوان این ادعا را کرد که شاخصهای کنونی ارزیابی عملکرد مدیران در گمرک شهید رجائی بندرعباس مناسب و کارآمد نمیباشد.
نتیجهگیری از فرضیۀ دوم:
فرضیۀ دوم پژوهش عبارت بود از اینکه: شاخصهای ارزیابی عملکرد کارکنان گمرک شهید رجایی مناسب و کارآمد نمیباشد.
بهعبارتدیگر به دنبال پاسخگویی به این سؤال هستیم که وضعیت کنونی شاخصهای ارزیابی عملکرد کارکنان گمرک شهید رجایی چگونه میباشد؟
بهمنظور سنجش این فرضیه از آزمون t استیودنت استفادهشده است و نتایج بهدستآمده حاکی از این بود که با احتمال ۹۵ درصد میتوان این ادعا را کرد که شاخصهای کنونی ارزیابی عملکرد کارکنان در گمرک شهید رجائی بندرعباس مناسب و کارآمد نمیباشد.
در ادامه با توجه به اینکه شاخصهای فعلی ارزیابی عملکرد کارکنان و مدیران در گمرک شهید رجائی بندرعباس کارآمد و مناسب نیست به شناسایی این شاخصهها پرداختیم. بدین منظور ضمن بررسی فراوان و مطالعه منابع مرتبط و تحقیقات داخلی و خارجی مشابه و همچنین مصاحبه با صاحبنظران و کارشناسان و مدیران سازمان مربوطه شاخصهایی در چند بعد به شرح ذیل انتخاب و مورد آزمون قرار گرفت:
بخش دوم: شاخصههای ارزیابی عملکرد مدیران:
الف ) شاخصهای شناساییشده جهت ارزیابی عملکرد مدیران در بعد آموزشی مدیر به شرح زیر میباشد
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-09-21] [ 11:32:00 ب.ظ ]
|