مطالعه روند مشارکت و همکاری علمی در ویکی پدیای فارسی- قسمت ۵۰ |
دانلود متن کامل پایان نامه در سایت jemo.ir موجود است |
ر جهت ایجاد تداوم اعتماد کاربران عادی پیشنهاد میشود.
همانطور که نتایج نشان داد بسته به حوزه موضوعی مقالات روند مشارکت میتواند مشابه باشد. با توجه به مقالات با نیمه عمر بالا که با تعداد زیاد ویراستار نمود پیدا میکند، و در واقع میتواند نشانه مهم بودن و محبوبیت مقاله باشد، بنابراین تهیه فهرستی پیشنهادی از مقالات مهم برای کاربران علاقمند به مطالعه ویکیپدیا، ابزاری مفید برای تسریع روند مشارکت خواهد بود.
شناسایی سبک فعالیت ویکینویسان فعال رتبهبندی شده و همچنین روند مشارکت برحسب توزیع ویرایشی مقالات برگزیده در ویکیپدیای فارسی میتواند به عنوان الگویی جهت ترغیب دانشنامههای داخلی، نظیر رشد و دانشنامه نوبنیاد اسلامی، به تالیف و ویرایش گروهی در راستای تدوین مقالات باکیفیت عالی بیانجامد.
پراکندگی موضوعی مقالات برگزیده بر اساس ردهبندی دیوئی میتواند بیانگر اهمیت موضوعات مقالات بوده و در نتیجه این گروه از مقالات میتواند کمک شایانی به امور آموزشی در مدارس داشته باشد.
۵-۵. پیشنهاد برای پژوهشهای آتی
تحلیل رفتار ویرایشی گروه کاربران پرکار جهت افزایش کیفیت مقالات دانشنامه برخط
سنجش تولید علم به زبان فارسی در ویکیپدیای فارسی در مقایسه با سایر ویکیها
سنجش اعتبار مقالات ویکیپدیای فارسی
منابع
-فارسی
اسدی، مریم؛ جولایی، سمیه؛ ثقفی، سامان و بذرافشان، اعظم(۱۳۹۰). ”همکاریهای علمی و شبکههای همتالیفی در تولیدات علمی دانشگاه صنعتی شریف در طول سالهای ۲۰۰۵ -۲۰۱۰”. فصلنامه مطالعات ملی کتابداری و سازماندهی اطلاعات.،۹۳٫ |
تاجالدینی، اورانوس؛ سادات موسوی، علی.(۱۳۸۷). ”وب۲: تقابل حقیقت و ایدهال”. کلیات کتاب ماه. |
پاشائیزاد، حسین(۱۳۹۰) ”ویکیها به عنوان ابزارهای مدیریت دانش در سازمانها”. فصلنامه علمی پژوهشی پژوهشگاه
/> |
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-09-22] [ 03:02:00 ق.ظ ]
|