دانلود پایان نامه بررسی ارزیابی عملکرد شعب بانک ملت در تهران |
نوع و روش تحقیق
روشی که در این پژوهش مورداستفاده قرارگرفته است، روش توصیفی میباشد. بخش توصیفی پژوهش مربوط به توضیح مطالب و بخش ریاضی آن ناشی از کاربرد تکنیک تحلیلپوششیدادهها و روابط ریاضی حاکم بر آن است.
۱-۸ جامعه آماری
همانطور که قبلا بیان شد این پژوهش قصد دارد تا به ارزیابی عملکرد شعب بانک بپردازد بنابراین بنا به اطلاعات در دسترس بانک ملت، این سازمان انتخاب شد. بانک ملت به موجب مصوبهی مورخ ۲۹ آذر ۱۳۵۸ مجمع عمومی بانکها از ادغام بانکهای تهران، داریوش، بینالمللی ایران، عمران، بیمهی ایران، ایران و عرب، پارس، اعتبارات تعاونی و توزیع، تجارت خارجی و فرهنگیان در تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۵۹ تشکیل و تحت شماره ۳۸۰۷۷ در ادارهی ثبت شرکتها به ثبت رسید. عملیات اجرایی بانک نیز از همان تاریخ آغازشد. بانک ملت در حال حاضر با سرمایه ۱۳۱۰۰ میلیارد ریال بهعنوان یکی از بزرگترین بانکهای کشور است که درچارچوب دولت جمهوری اسلامی ایران فعالیت مینمایند. این بانک دارای ۱،۸۱۵ شعبه در داخل و ۵ شعبه در خارج از کشور میباشد. تعداد پرسنل بانک درحال حاضر ۲۴,۷۵۷ نفر است.
برای دسترسی به اطلاعات بانک ملت، محدودیتهایی وجود داشت و اخذ اطلاعات جامع و کامل از تمامی شعب بانک مقدور نبود. لذا از طریق منابع اطلاعاتی بانک ملت، اطلاعات ۳۰ شعبه واقع در شهر تهران در قابل دسترسی بود و در این پژوهش استفاده شد.
۱-۹ تعریف واژگان کلیدی
واژگان مهم این پژوهش بهصورت زیر تعریف میشوند (امیری بشلی, ۱۳۸۲)
کارایی[۱]: عبارت است از نسبت بازده واقعی (بهدستآمده) به بازده مورد انتظار (استاندارد تعیینشده)؛ بهعبارتدیگر، نسبت مقدار کار انجامشده به مقدار کاری که باید انجام شود.
کارایی فنی[۲]: کارایی فنی منعکسکننده توانایی یک بنگاه در بدست آوردن حداکثر خروجی از ورودیهای بکار گرفتهشده میباشد.
کارایی تخصیصی[۳]: منعکسکننده توانایی یک بنگاه برای استفاده از ورودیها در نسبت بهینه با توجه به قیمت و تکنولوژی تولید است.
کارایی اقتصادی[۴]: حاصلضرب کارایی فنی در تخصیصی، کارایی اقتصادی را تشکیل میدهد.
روش تحلیلپوششیدادهها: یکی از مهمترین روشهای غیر پارامتریک محاسبه کارایی میباشد که بهترین عملکرد را در مجموعه مورد مقایسه، پیدا کرده و عملکرد سایر واحدها را نسبت به بهترین عملکرد مقایسه میکند.
واحدهای تصمیمگیرنده[۵]: به واحدها و یا سازمانهای مستقلی که درروش تحلیلپوششیدادهها مورد مقایسه قرار میگیرند، اطلاق میشود.
CCR مخفف Charnes-Cooper-Rohdes: مدل CCR یکی از مدلهای DEA است که توسط چارنز، کوپر و رودز دز سال ۱۹۷۸ مطرح گردید. در مدل CCR فرض ثابت بودن به مقیاس فعالیتها حاکم است.
BCC مخفف Banker-Chaenes-Cooper: مدل BCC توسعهیافته مدل CCR است که بهمنظور متغیر سازی بازده به مقیاس توسط بنکر، چارنز و کوپر در سال ۱۹۸۴ ارائه گردید.
[۱] Efficiency
[۲] Technical Efficiency
[۳] Allocated Efficiency
[۴] Economic Efficiency
[۵] Decision Making Unites
فروش فایل متن کامل این پایان نامه با فرمت ورد در این لینک
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1399-01-10] [ 06:39:00 ب.ظ ]
|