بررسی عوامل موثر بر اعتماد سازی مشتریان در توزیع آنلاین محصولات انتشاری، لوازم … |
۵
امنیت در مدیریت اطلاعات شخصی
امنیت استفاده از پرداخت الکترونیکی و امنیت دریافت اطلاعات از وب سایت الکترونیکی
فورنل و کارونی[۶۱]، ۱۹۹۹
۶
تعهد
تجربه، رضایت از خدمات
کسلو و همکاران، ۲۰۱۱
نمایشگر ۴-۳ شاخص های متغیرهای پژوهش
۱۵-۳روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
پس از آنکه محقق روش تحقیق خود را مشخص کرده و با استفاده از ابزارهای مناسب داده های مورد نیاز را برای پاسخ به سوالات پژوهش جمع آوری نمود، با بهره گیری از روشهای آماری مناسبی که با روش تحقیق ، نوع متغیرها و …. سازگاری دارد داده های جمع آوری شده را دسته بندی و تجزیه و تحلیل نموده و در نهایت سوالاتی را که تا این مرحله او را در تحقیق هدایت کرده اند، در بوته آزمایش قرار می دهد. تجزیه و تحلیل داده های این پژوهش در دو سطح توصیفی و استنباطی صورت می گیرد.
دانلود متن کامل پایان نامه در سایت jemo.ir موجود است |
۱-۱۵-۳روش تجزیه و تحلیل توصیفی
در تجزیه و تحلیل توصیفی، داده های جمع آوری شده را با استفاده از شاخص های آمار توصیفی خلاصه و طبقه بندی می کنیم. به عبارت دیگر در تجزیه و تحلیل توصیفی ابتدا داده های جمع آوری شده را با تهیه و تنظیم جدول توزیع فراوانی خلاصه کرده و سپس نمودار آنها را نمایش می دهیم. سرانجام با استفاده از سایر شاخص های آماری توصیفی آنها را خلاصه می کنیم. در این تحقیق از آمار توصیفی برای نمایش اطلاعات به صورت صوری و درک بهتر از وضعیت شاخص ها در وب سایتها استفاده می شود. برای این منظور، اطلاعات شاخص ها با استفاده از جداول فراوانی و نمودارهای میله ای، نشان داده می شوند و میانگین و انحراف معیار شاخص ها مشخص می شوند. برای انجام این کار از نرم افزارهای تحلیل داده “SPSS” استفاده شده است.
۲-۱۵-۳ روش تجزیه و تحلیل استنباطی
تجزیه و تحلیل استنباطی ما را قادر می سازد تا با استفاده از داده های دانسته شده به اطلاعات ناشناخته برسیم، یعنی جوامع وسیع تر را که داده های دانسته شده از آن گرفته شده است، استنباط کنیم، آمار استنباطی با دو دسته از مسائل سروکار دارد. ابتدا به برآورد و سپس به آزمون فرضیه ها می پردازد.
پس از اینکه داده ها از جامعه مورد بحث جمع آوری شدند، نوبت به تجزیه و تحلیل آماری داده ها می رسد. مهم ترین هدف یک تحلیل آماری این است که استنباط ها یا نکات کلی را درباره جامعه تحقیقی، از اطلاعات نهفته در داده ها استخراج کند.
به منظور تحلیل داده ها، محقق از نرم افزارهای تحلیل داده “SPSS” استفاده نموده است در تحقیق حاضر با استفاده از دو نرم افزار SPSS و LISREL از دو نوع آمار توصیفی و استنباطی برای تحلیل داده ها استفاده شده است. به منظور تحلیل دادهها و آزمون فرضیههای تحقیق از آمار استنباطی و از روش مدلسازی معادلات ساختاری و از نرم افزار لیزرل استفاده شد. در این تحقیق جهت تحلیل از آزمون همبستگی پیرسن و نرمال بودن کولموگروف-اسمیرنوف و آلفای کرونباخ جهت اعتبار پرسشنامه استفاده خواهد شد که از طریق نرم افزار SPSS محاسبه می گردد.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
۱-۴ مقدمه
پژوهشگر پس از این که روش تحقیق خود را مشخص کرد و با استفاده از ابزارهای مناسب، دادههای مورد نیاز را برای آزمون فرضیههای خود جمع آوری کرد، اکنون نوبت آن است که با بهره گیری از تکنیکهای آماری مناسبی که با روش تحقیق، نوع متغیرها،… هماهنگی دارد، دادههای جمع آوری شده را دسته بندی و تجزیه و تحلیل نماید و در نهایت فرضیههایی را که تا این مرحله او را در تحقیق هدایت کردهاند در بوته آزمون قرار دهد و تکلیف آنها را روشن کند و سرانجام بتواند راه حلی و پاسخی برای پرسش تحقیق بیابد. پیوند دادن موضوع تحقیق به رشتهای از اطلاعات موجود مستلزم اندیشهای خلاق است، معمولاً موضوعی به ذهن محقق خطور میکند که یافتن منابع دادههای موجود برای بررسی آن مستلزم خلاقیت ذهنی محقق است، آرایش و تنظیم داده ها نیز مستلزم خلاقیت است.فرایند تجزیه و تحلیل داده ها فرایندی چند مرحلهای است که طی آن دادههایی که از طریق بهکارگیری ابزارهای جمع آوری در جامعه (نمونه) آماری فراهم آمدهاند خلاصه، کد بندی و دسته بندی… و در نهایت پردازش میشوند تا زمینه برقراری انواع تحلیلها و ارتباطها بین این داده ها به منظور آزمون فرضیهها فراهم آید.
تجزیه و تحلیل اطلاعات به عنوان مرحلهای علمی از پایههای اساسی هر پژوهش علمی به شمار میرود که به وسیله آن کلیه فعالیتهای پژوهش تا رسیدن به نتیجه، کنترل و هدایت میشوند. در این فصل نیز به توصیف دادههای پژوهشی و تجزیه و تحلیل تجزیه و تحلیل دادههایی که به وسیله پرسشنامه از افراد نمونه گردآوری شدهاند پرداخته خواهد شد و سپس به هر یک از فرضیات پاسخ داده میشود.
۲-۴ توصیف دادههای جمعیت شناختی
به منظور شناخت بهتر ماهیت جامعهای که در پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است و آشنایی بیشتر با متغیر های پژوهش، قبل از تجزیه و تحلیل داده های آماری، لازم است این داده ها توصیف شود. همچنین توصیف آماری داده ها، گامی در جهت تشخیص الگوی حاکم بر آن ها و پایه ای برای تبیین روابط بین متغیرهایی است که در پژوهش به کار می رود. با توجه به نتایج بخش اول پرسشنامه ( ویژگی های جمعیت شناختی)، اطلاعات زیر به طور خلاصه در مورد مشخصات نمونه آماری مورد نظر ارائه میشود. نمودارها بر اساس فراوانی در زیر آورده شده اند.
۱-۲-۴ بررسی پاسخ دهندگان از لحاظ جنسیت
یافتههای پژوهش حاکی از آن است که ۶۲٫۸ درصد از پاسخ دهندگان را زنان و ۳۷٫۲ درصد از پاسخدهندگان را مردان تشکیل میدهند (نمایشگر ۱-۴، نمودار ۲-۴).
yle="box-sizing: inherit; width: 1104px;">
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-09-21] [ 10:48:00 ب.ظ ]
|