قالب

 

 

پژوهشگران

 

 

سال

 

 

چهاچوب نظری

 

 

روش شناسی

 

 

نتایج

 

 

 

 

بدن غایب

 

 

مقاله

 

 

گیلمن

 

 

۲۰۰۶

 

 

 

 

کیفی

 

 

نتایج به دست آمده از بررسی مذکور حاکی از آن است که توسل جستن به جراحی زیبایی پس از چندین مرتبه تلاش در به کارگیری رویکردهای عملی گوناگون به منظور از بین بردن تجربیات بدنی مشکل‌ساز اتفاق افتاده است؛ بدین معنا که زنان پس از این که از اصلاحات مورد نظر در صورت و اندام‌های خود ناامید گردیده‌اند، تصمیم به انجام اعمال جراحی زیبایی گرفته‌اند . پژوهشگران در نهایت با جمع‌بندی نظرات مصاحبه شوندگان بیان می‌دارند: «بدنی که دارای ظاهری ناجور است به صورت «دیگری» تجربه می‌شود و هر تلاشی برای از بین بردن ناسازگاری در قیافه را می‌توان به عنوان کوششی در راستای اتحاد «بدن» و «خود» تفسیر نمود

 

دانلود متن کامل پایان نامه در سایت jemo.ir موجود است

 

 

 

 

زیبایی نقادانه

 

 

طرح پژوهشی

 

 

گروه داو

 

 

۲۰۰۴

 

 

 

 

پیمایشی

 

 

یافته های این پژوهش نشان داد که ۴۴ درصد از زنان بر این بـاور هـستند که زیـبـایی مـقوله‌ای فراتر از ویژگـی‌هـای جسـمانی اسـت. از دیگر نتایج تحقیق یاد شده این است که ۲۱ درصد از زنان با خرید محصولات زیبایی و ۱۷ درصد از زنان با نگاه کردن به مجلات مد، زیبایی را تجربه می‌کنند. همچنین تحقیق یاد شده بیان می‌دارد «از آنجا که از یک سو دائماً در رسانه‌های جمعی مفهوم تقلیل یافته زیبایی مورد استعمال واقع می‌شود و به دیگر مؤلفه‌های آن نظیر خوشحالی، مهربانی، تعقل، عشق و درک خود، توجهی نمی گردد و از سوی دیگر آن کیفیت خاصی که از زیبایی در رسانه‌ها مورد تأکید قرار می‌گیرد، پدیده‌ای غیرقابل دسترسی است، از یافته‌های دیگر این پژوهش، شناسایی میزان به کارگیری محصولات مختلف آرایشی از سوی زنان به منظور احساس جذابیت بیشتر جسمانی می‌باشد. بر این اساس، دئودورانت با بیش از ۸۲ درصد بیشترین و محصولات روشن‌کننده پوست با ۹ درصد کمترین میزان استفاده را به خود اختصاص داده‌اند. محصولات مربوط به نگهداری مو،۷۵%، عطر و ادکلن، مرطوب کننده‌ها،۷۴%، محصولات مرتبط با نگهداشت صورت، ۷۰%، محصولات رنگی و آرایشی،۶۸%، محـصولات مرتبط با نگـهداری ناخن،۵۷% و مـحصولات ضد آفتاب، ۲۱% میزان استفاده را به خود اختصاص داده‌اند .

 

 

 

 

مردان واقعی هستند،زنان آرایش می‌شوند

 

 

مقاله

 

 

بلاک و شارما

 

 

۲۰۰۱

 

 

 

 

کیفی

 

 

محققان دریافتند که زیبایی درمانگرها نقش مشاور غیررسمی داشته و در حقیقت هم فعالیت عاطفی و هم فعالیت‌های مرتبط با کار روی بدن انجام می‌دهند. نکته کلی به دست آمده در مورد مراجعه کنندگان به سالن‌های زیبایی درمانی این بود که: زنی که وارد این سالن‌ها می‌شود، در پی فعالیت‌های کاملاً اجتماعی است. نه تنها درمانگران، بلکه مشتریان، خودشان کاملاً به این امر مهم واقفند که رویه‌های عمل آنان باید منطبق با مقولات زنانی باشد که دائماً با آن‌ها سروکار دارند.

 

 

 

 

نارضایتی بدن در زنان

 

 

مقاله

 

 

تیگمان و روتل

 

 

۲۰۰۱

 

 




 
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...