بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی ، تسهیم دانش و عملکرد سازمانی درکارکنان … |
۷۵۲/۰
تسهیم دانش
۱۴-۱۲
۵
۷۱۹/۰
انتقال دانش
۱۷-۱۵
۶
۸۶۶/۰
عملکرد سازمانی
۲۳-۱۸
۶
۸۲۱/۰
۳-۸) روش تجزیه و تحلیل داده ها:
برای تجزیه و تحلیل داده ها از دو روش آمار توصیفی و استنباطی استفاده می شود و از نرم افزار SPSS و lisrel8.8 برای تحلیل داده ها بکار برده خواهد شد روش تجزیه و تحلیل روش معادلات ساختاری می باشد
۳-۸-۱ )آمار توصیفی
روش تحلیل توصیفی بدین منوال است که محقق از طریق مقایسه پدیده ها از نقطه نظر آماری به توصیف آنها می پردازد و اطلاعات ارزشمندی درباره ماهیت گروه مورد بررسی بدست می دهد و شاخصهای آماری مورد استفاده همان شاخصهای آماری توصیفی است(خاکی ،۱۳۸۴،ص۳۲۰). در این تحقیق به منظور توصیف آماری و فراوانی متغیرهای جمعیت شناختی و متغیرهای تحقیق از آمار توصیفی و هیستوگرام با استفاده از نرم افزار spss استفاده خواهد شد.
۳-۸-۲) آمار استنباطی(تحلیل مسیر و معادلات ساختاری) :
در این تحقیق به منظور ارائه مدل عملیاتی تحقیق با استفاده از روش معادلات ساختاری و روش تحلیل عاملی با استفاده از نرم افزار amos20 به بررسی مدل تحقیق پرداخته شد و سپس ضرایب مسیر و معنی داری آنها بررسی و تجزیه و تحلیل خواهد شد.
روش معادلات ساختاری یک متد و روش آماری برای یافتن مجموعه ی کوچکی از متغیرهای مشاهده نشده (متغیرها یا عامل های پنهان) است که می تواند برای محاسبه کواریانس بین مجموعه بزرگتری از متغیرهای مشاهده شده (متغیرهای آشکار) استفاده شود. یک عامل، متغیری غیرقابل مشاهده است که فرض می شود روی متغیرهای مشاهده شده تاثیر می گذارد. تحلیل عاملی همچنین برای ارزیابی روایی و اعتبارسنجی مقیاس های قابل اندازه گیری مورد استفاده قرار می گیرد. یک عامل (متغیر پنهان مشاهده نشده) برای اعمال تاثیر علی بر متغیرهای مشاهده شده در نظر گرفته شده، در حالی که رابطه علی اساسی در تحلیل مؤلفه اصلی معکوس است; متغیر های مشاهده شده ترکیب خطی از متغیرهای پنهان در تحلیل عاملی هستند، در حالی که اجزای اصلی (وزن) ترکیب خطی از متغیرهای مشاهده شده هستند. اجزای اصلی برای واریانس کل محاسبه می شوند، در حالی که عامل ها برای محاسبه واریانس مشترک از واریانس کل می باشند(کرامینز و زلر[۷۱]، ۱۹۷۹).
۳-۹) نتیجه گیری:
در این فصل فرایند و روش تحقیق ، معرفی جامعه و نمونه آماری ، روش و ابزار جمع آوری داده ها و سنجش اطلاعات آزمونهای آماری جهت تحلیل و پردازش اطلاعات تشریح می گردد. همانطور که گفته شد، جامعه آماری تحقیق حاضر کارکنان شرکت های بیمه ایران در استان گیلان تعداد ۵۰۰ نفر می باشد. نمونه آماری با استفاده از فرمول کوکران ۲۱۷ نفر بود. روش گردآوری اطلاعات میدانی، ابزار تحقیق پرسشنامه و روش تجزیه و تحلیل داده ها، با استفاده از روش معادلات ساختاری انجام گرفت. روایی تحقیق با استفاده از روایی محتوا از طریق اساتید محترم و خبرگان و تحلیل عاملی مورد سنجش قرار گرفت. پایایی تحقیق نیز با استفاده از روش آلفای کرونباخ سنجیده و تایید می گردد که میزان آلفای بالاتر از ۷۰/۰ قابل قبول تلقی می شود.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل دادهها
۴-۱- مقدمه
این فصل جهت تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده طراحی گردیده است. در فرآیند اجرایی، نخست پرسشنامه هایی که توسط پاسخ گویان تکمیل گردیده اند را جمع آوری کرده و داده های خام مورد نیاز جهت توصیف و آزمون فرضیه ها به کمک رایانه و نرم افزار استخراج می گردند و سپس این داده ها از طریق نرم افزار spss 18 تجزیه و تحلیل شده و در دو مرحله به اطلاعات مورد استفاده در این تحقیق، تبدیل می گردند. در مرحله اول که تجزیه و تحلیل توصیفی می باشد، داده های جمع آوری شده به صورت جدول آمار توصیفی و فراوانی و نمودار میله ای و هیستوگرام ارائه می شود و در مرحله دوم که تجزیه و تحلیل استنباطی می باشد، بااستفاده از آزمون ضریب همبستگی پیرسون مورد بررسی قرار می گیرند. و در مرحله آخر با استفاده از نرم افزار lisrel8.8 و روش مدل سازی معادلات ساختاری به بررسی هر کدام از فرضیه های آماری و پذیرش یا عدم پذیرش آنها پرداخته شد.
۴-۲- آمار توصیفی
۴-۲-۱- توصیف متغیرهای جمعیت شناختی پاسخ دهندگان:
توصیف جنسیت پاسخ دهندگان
توصیف جنسیت
با توجه به جدول و نمودار زیر مشاهده می شود که جنسیت ۴/۵۹ درصد پاسخ دهندگان مرد و ۶/۴۰درصد زن می باشند.
جدول۴- ۱) توصیف متغیر جنسیت
دانلود کامل پایان نامه در سایت pifo.ir موجود است. |
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-09-22] [ 03:12:00 ق.ظ ]
|