ضریب آلفای کرونباخ بزرگتر از0/7می باشد پس پرسشنامه پایایی دارد
جدول 3-2-آزمون پایایی پرسش نامه تحقیق)پس آزمون(

 

 

 

 

 

 

 

 

پایایی آماری پرسشنامه
آلفای کرونباخ تعداد سوالات
.782 33

ضریب آلفای کرونباخ بزرگتر از0/7می باشد پس پرسشنامه پایایی دارد
فصل چهارم تجزیه وتحلیل داده ها
مقدمه
پس از مشخص شدن هدف مطالعه، پژوهشگر بايد ابزارهاي مناسب جهت گردآوري داده‌ها را مشخص كند. يك پژوهش زماني معتبر است كه داده‌ها به روش مناسبي گردآوري شده باشند و در مرحله‌ی بعد با استفاده از روش‌هاي آماري مناسبي كه با هدف مطالعه، روش تحقيق، داده‌هاي گردآوري شده و . . . سازگاري داشته باشد، تجزيه و تحليل شده باشند.
در تجزيه و تحليل آماري، اطلاعات موجود به صورت جدول‌ها، نمودارها و . . . ، به صورت قالب بندي شده، كاملاً گوياي وضعيت نمونه يا جامعه (در صورت سرشماري) است. پس از دسته بندي اطلاعات موجود، نوبت به آزمودن سوال‌هاي مورد نظر تحقيق مي‌رسد. با استفاده از روش‌هاي آماري مناسب و در سطح باقيمانده‌ی مشخص، مي‌توان هر كدام از فرض‌ها را رد كرد و يا در صورت عدم رد هر يك از آن‌ها، مي‌توان آن فرض را در سطح اطمينان مشخص پذيرفت و در هر دو حالت با توجه به اندازه‌ی نمونه نتايج را به جامعه بسط داد.
در اين فصل به توصيف و تجزيه و تحليل اطلاعات گردآوري شده مي‌پردازيم و در مورد فرض‌هاي پژوهش تصميم‌گيري مي‌كنيم. در آزمون فرض‌ها سطح خطا يعني  برابر 0.05 در نظر گرفته شده است و فرض‌ها با اطمينان 95 درصد مورد آزمون قرار گرفته‌اند.
داده های پژوهش حاضر شامل نمرات ارتباطات درون سازمانی ومولفه های ارتباطات درون سازمانی شامل کانال های ارتباطی،ارتباطات عمودی(ارتباطات بالا به پایین و ارتباطات پایین به بالا)و ارتباطات افقی ومتغییر رضایت شغلی ومولفه های رضایت شغلی شامل(امنیت شغلی،حقوق ومزایا،روابط در محیط کار،استفاده از مهارت وهدفگذاری شغلی)می باشدو همچنین در تحقیق حاضر از متغییرهای میزان تحصیلات،جنسیت ومیزان سابقه کارنیز استفاده گردیده است.
به منظورتوصیف دادههای پژوهش از محاسبه شاخص های آماری شامل میانگین ، واریانسوانحراف معیار،چولگی وکشیدگی و ترسیم نمودار بهره گرفته شده است.
جهت بررسی نرمال بودن توزیع نمرات متغییر ارتباطات درون سازمانی ومتغییر رضایت شغلی از آزمون
k-s(کلمو گروف-اسمیرنوف) استفاده می شود.
برای تحلیل میانگین هادر نمرات مولفه اجرای ارتباطات درون سازمانی و مولفه های موثر بر آن وهمچنین متغییر رضایت شغلی ومولفه های وموثر بر آن از نمودارهای مستطیلی(Box Plot)و آماره های استنباطی آزمون تی مستقل(t-test) استفاده گردیده است.
به منظور بررسي رابطه ارتباطات درون سازمانی و رضایت شغلی از ضريب همبستگي پیرسون استفاده گرديده است.)از متغییر های که توزیع آنها نرمال باشد)،و در صورت نرمال نبودن توزیع متغییر ها جهت فرضیه های رابطه ای از آزمون کای اسکوئر دو بعدی استفاده می گردد.
برای تحلیل میانگین هادر نمرات مولفه اجرای ارتباطات درون سازمانی و مولفه های موثر بر آن وهمچنین متغییر رضایت شغلی در بین گروههای بیش از دومقوله از تحلیل واریانس یکطرفه(one way anova)استفاده گردیده است.
در این تحقیق با استفاده از دو روش آمار توصیفی و استنباطی داده ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
در بخش آمار توصیفی با استفاده از جداول و نمودارهای توزیع فراوانی و در بخش استنباطی با استفاده از نرم افزار SPSS و برای بررسی نرمال بودن توزیع ها، از آزمونها و شاخصهای ناپارامتریک وپارامتریک استنباطی استفاده شده است.
4-1توصیف داده‏ها:
جدول 1-4 توزیع فراوانی پاسخگویان برحسب وضعیت تحصیلی

 

 

تحصیلات
 
 
 
yle="box-sizing: inherit; width: 1104px;" width="531">