متن کامل – ارزیابی فاکتورکل مواد جامد محلول (TDS ) در آب آشامیدنی مرغداریهای گوشتی … |
۷
۱۶
۷٫۱۶
۳۶
۹۷
۶٫۵
۵
۱۳۶
۲۰۸
۲۹۸
۷٫۰۴
۳
Mg1-1
۰C
–
T
Cl
TH
TDS
EC
PH
– در آزمایشی که توسط (۲۰۰۵)J.K.Northcutt و همکارانش انجام گرفت ، آب شستوشو ، دوبار ، بار اول ( ) و بار دوم ( ) از ۳ تاسیسات مختلف شست و شوی تخم مرغ اخذ گردید. (Z,Y,X) و برپایهی آیتمهای دما ، Chlorine ، آهن قابل حمل ، TDS، TSS ، TKN ، COD آنالیز و بررسی شدهاند. ، از ۰/۱۰ تا ۴/۱۱ متغیر بوده است . سطح Chlorine در آب شست و شو بین ۳ () ، ۵ () واحد در محدودهی ۳/۰ تا g/L6/1 است . بالاترین سطح مقدار TDS ، TSS در مقایسهی در محاسبه گردید. (Mg/L 429 و ۵۶۴/۳ ) در ( Mg/L 796 و ۲۳۱/۸ ) . مقدار TKN در آب شست و شو محدودهی mg/L 81 تا ۳۰۲ است . در حالی که میزان COD در محدودهی mg/L 300/7 تا ۷۶۵/۱ قرار دارد . اطلاعات بدست آمده از مطالعهی فاکتورها میتواند برای شناسایی پروسههای زیانآور و نیز به حداقل رساندن تغییرات ارگانیک و غیرارگانیک کاربرد داشته و مفید واقع گردد .
Mohammed وهمکاران(۲۰۱۱) تاثیرکیفیت آب مناطق مختلف استان بصره عراق راروی عملکرد وتغیرات فیزیولوژیکی جوجه های گوشتی مطالعه نمود. جوجه های گوشتی ۱۲۰روزه تحت تاثیر چهار کیفیت آب (۱T,2T,3T,4T)از مناطق مختلف بصره قرارگرفتندافزایشTDSو شوری آب در۳Tو۴T، باعث کاهش وزن ، خصوصیات خون شناسی ، طول درشت نی و شاخص تولیدگردید. همچنین موجب افزایش مصرف و غذا ، نسبت تبدیل غذا ، درصدرطوبت مدفوع ، کلسترول سرم ، پروتیین کل ، آلبومین ، گلوبولین، نسبت آلبولین گلوبولین ، اوره ،AST ،ALT ، سدیم ، پتاسیم ، کلراید ، درصد خاکستر درشتنی و وزن نسبی برخی از ارگانها گردید.
– آزمایشی که توسط Rind و همکارانش (۲۰۰۳) انجام گرفت ، مرغ گوشتی تحت آزمایش با سن ۶ هفته برای بررسی تاثیرات سختی آب در دو گروه همسان A و b قرار گرفتهاند . هر دور گروه از غذای یکسان تغذیه شده ، در تغذیه آب ، برای گروه A از آبهای زیرزمینی Tandojam و گروه B از آبهای زیرزمینی Mubashirat Rahuki استفاده شد . در این آزمایش تفاوت معنیداری در مصرف آب مشاهده نشد . تفاوت معنیداری در مصرف غذا ، افزایش معنادار در ضریب تبدیل نسبت به وزن بدن مشاهده شد که گفته میشود اندازه و وزن کلیه و طحال با بالا رفتن سختی آب افزایش مییابد .
– در آزمایشی که توسط Rabee و همکارانش (۲۰۱۱) انجام گرفت ، مطالعهای که با هدف استفاده از ۹ پارامتر محیطی برای اندازهگیری کیفیت رودخانهی Tigris برای مصارف عمومی و با در نظر گرفتن پنج نقطهی نمونه برداری در طول رودخانه در منطقهی بغداد انجام پذیرفته است . نتایج نشان از سطح بالایی از کدر بودن TDS بالا و FC بالا در مناطق مورد مطالعه دارند . ولی دیگر پارامترها در محدودهی سلامت بینالمللی و موسسهی سلامت عراق هستند . نتایج مطالعه شاخص کیفیت آب دلالت بر این موضوع دارد که اب رودخانهی Tigris در کلاس متوسط قرار داشته ، بنابراین آب این رودخانه در تمامی فصول سال برای مصارف مستقیم خانگی مناسب و مطمئن نیست .
پوررضا و همکاران (۱۳۷۸) اثرمواد جامد محلول (TDS) آب را روی عملکرد جوجه های گوشتی مطالعه نمودند. افزایش میزان TDS ، مصرف غذا را به صورت معنی داری (۰۵/۰>P)کاهش داد. همچنین با افزایش میزان TDS آب مصرفی ، رطوبت بستر و روند صرف آب بصورت معنی داری (۰۵/۰>P) افزایش یافت . با افزایش TDS آب ، میزان تلفات بصورت معنی داری (۰۵/۰>P) افزایش نشان داد.علاوه براین ، افزایش TDS آب ، روی تیترآنتی بادی حاصله از واکسیناسیون اثر نامطلوب داشت. به طوری که در TDS بیش از۳۰۰۰ ، تیترآنتی بادی کمتری برعلیه بیماریهای نیوکاسل و آنفولانزا وجود داشت. همچنین در TDS بیش از۳۰۰۰ ، ضایعات کبدی بصورت هیپرتروفی کبدهمراه باگرد و ضخیم شدن لبههای آن ، و نیز خیزدار شدن کپسول کبدی و ضایعات کلیوی بصورت فیبروز بینابینی ، تحلیل لوله ای وتجمع اورات در لوله های ادراری و آسیب مشاهده شد.
– در آزمایشی که توسط Chaitanakumar و همکارانش در سال۲۰۱۱ انجام گرفت ، پژوهشها به منظور مطالعه یکساله روند عمل آوری و تصفیه فاضلاب کارخانه به صورت یک پژوهش مرکب انجام شده است. این مطالعه تغییرات موجود در تمامی مراحل تصفیه فاضلاب و تغییرات فیزیکوشیمیایی فاضلاب در فرآیند تصفیه را پوشش میدهد. مطالعه با فاضلاب تصفیه نشده ، فاضلاب تصفیه شده به روش غیرهوازی و مراحل آن و نیز تصفیه هوازی و مراحل آب و نیز سنجش توانایی تیتر کردن انواع فیلترهای موجود برای تصفیه فاضلاب و مطالعه میزان فیلتراسیون فیلترهای اولترا فیلتراسیون انجام شد . روشهای تصفیه هوازی و غیرهوازی COD وBOD بالایی را نشان دادند . در حالیکه اولترافیلتراسیون عوامل ارگانیک کمتری را توانست که بردارد . الترافیلتراسیون ، TSS را در حدود آب شیرین پایین آورد در حالیکه تصفیه هوازی آن را تا ۹/۷۹ درصد تا ۰/۵۸ پایین آورده در حالیکه غیرهوازی دارای ظرفیت از بین بردن TSS است . reverse osmosis بهترین ظرفیت جایگزینی را برای (۱/۹۰ تا ۰/۷۰ ) درصد COD و (۲/۹۴ تا ۵/۹۰ ) TDS و (۸۰ تا ۷/۷۷ ) درصد BOD را دارا است .
– آزمایشی که توسط (۲۰۱۱) Abdullah A.Mohammed انجام شد ، تحقیق و بررسی بین تاثیر کیفیت آب جمع آوری شده از مناطق مختلف استان بصره بر عملکرد جوجههای جوان بطور تصادفی در ۴ شیوهی درمانی با ۳ تکرار برای ۱۰ جوجه که از آب لولهی دانشگاه
(Abdull Thi – Qar) ، آب ، R, O ، ، آب رودخانهی armat Ali ، ، اب لولهکشی Abou Ali Kasseb (جنوب بصره ) ، توزیع شدند . TDS ، mg/L 936/5 ، ۰۸۶/۳ و شوری آب ( ۳۳/۴ و ۶۰/۳ ) در و باعث کاهش وزن بدن و خصوصیات همالوژیکی ، طول درشت نی (Tibia) و شاخص تولید گردید و موجب افزایش میزان تغذیه و آب نسبت ضریب تبدیل غذایی ، درصد رطوبت ، کلسترول ، کلسترول سرم ، کلرید ، درصد خاکستر
برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت zusa.ir مراجعه نمایید. |
درشت نی و برخی از ارگانهای وزن نسبی گردید .
کاهش سطح TDS و میزان شوری ( و ۳/۰ و ۱۶۵/۰ ) نیز برخی از ویژگیهایی که ذکر گردید را تشدید کرد اما نه به اندازهی و . بنابراین سطحی از TDS ( و ۳۸۵/۱ ) و شوری ( و ۰۸/۱ ) ویژگیهای بیوشیمیایی و هماتولوژیکی و شاخص تولید منعکس شود ، ضروری است .
– در آزمایشی که توسط MEY JORDI و همکارانش ( ۲۰۰۱) انجام گرفت ، هدف این مطالعه اندازهگیری کیفی آبهای منشا گرفته از نمونهها از ۱۸ منطقهی مختلف اخذ شده و نمونهگیری در فصل خشک انجام پذیرفته است . (Lebanon) پارامترهای آنالیز شده شامل TDS , EC , PH ، میزان شفافیت و درصد نمک بود و و As بوده است . آنالیز آماری اطلاعات بدست آمده ۳ محدودهی محیطی و کیفی آب را تشکیل میهد. اطلاعات بدست آمده نشانگر این مطلب است که آب مورد مطالعه برای استفادهی انسانی چند منظوره اعم از آشامیدن و استفاده ی خانگی و مصارف پرورشی مثل مزرعهی تکثیر و پرورشی ماهی و مصارف صنعتی مناسب است .
وهمکاران (۲۰۰۹) : Mamabolo-تاثیرات مواد جامد محلول کل را روی تجمع عناصر برم ، آرسنیک وسرب آب آشامیدنی در بافت های اعضای انتخابی جوجه های گوشتی مورد مطا لعه قرار دادند . تیمارهای ₁T(TDS<500L/mg+Br،AsوPb) ، ₂T (<005/0 L /mg +Br،sA وPb 1/0 L/mg)، ₃T( TDS 1500L/mg+Br،AsوPb<005/0 L /mg) و₄T(TDS 1500L/mg+Br،AsوPb<01/0 L /mg) ازطریق آب آشامیدنی از ۱تا۴۲ روز اجرا شدند. TDS بطور معنی داری تجمع عناصر را در برخی از بافت ها تحت تاثیر قرار داد.
– در آزمایشی که Degan.D.Hill و همکارانش (۲۰۰۵) انجامدادند ، مطالعه و پژوهش مقایسهی پارامترهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت باکتریایی منابع مختلف آب لویزیانا که شامل رودهای طبیعی (کنترل ) ورودهایی که حیوانات از آن اسستفاده میکنند ، میشود . نمونهها اخذ شده و برای اثبات وجود یا عدم وجود باکتری های کلی فرم مدفوعی آنالیز شدند . آنالیز شیمیایی طبق پروتکل استاندارد جهانی انجام پذیرفتLaMotte.2002)) . آنالیز BOD ، COD ،۲[۲] ، TDS و ضریب رسانش ، PH درجهی حرارت ، نیتروژن آمونیاک ، نیتروژن نیترات ، آهن ، مس ، فسفات ، پتاسیم ، سولفات و میزان کدر بودن انجام گرفت .
نتایج مقایسهای چندین منبع رایج آب در این ایالت نشان داد که ، سطح فسفات آب دریاچهی Caliborne و Bayou Dorcheat دارای وضعیت خوب و سطوح این ماده در این مکانها در حدود mg/L 07/0 andmg/L 01/0 بوده و در دیگر منابع آبی که دسترسی حیوانات به آن جا زیاد است ، میزان فسفات آن بالا بوده و به میزانmg/L 78/2 andmg/L 07/2 رسیده است .
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-09-21] [ 10:20:00 ب.ظ ]
|