Y: متغیر وابسته

 

 

  • : متغیر مستقل اصلی

 

 

  • : متغیر مستقل اصلی

 

 

  • متغیر مستقل اصلی

 

 

  • : سایر متغیر مستقل

 

 

  • : سایر متغیر مستقل

 

 

  • : سایر متغیر مستقل

 

 

  • : سایر متغیر مستقل

 

 

  • سایر متغیر مستقل

 

 

  • : سایر متغیر مستقل

 

 

  • : سایر متغیر مستقل

 

 

  • : سایر متغیر مستقل

 

 

شایان‌ذکر است در مقاله‌ای که تحقیق حاضر به‌عنوان مبنا از آن استفاده نموده است، متغیرهای به‌عنوان متغیرهای کنترلی تعریف‌شده، که با عنایت به آوردن آن‌ها در رابطه خطی و عدم استفاده از هرگونه مکانیسم کنترلی در مورد این متغیرها غلط بوده و نقش همانندی با متغیرهای
ایفا کرده و می‌توان به‌عنوان سایر متغیرهای مستقل از آن‌ها یادکرد.
رابطه بین متغیرها
در این تحقیق جهت به دست آوردن رابطه بین متغیرها از رابطه خطی مرکب زیر استفاده‌شده است:
2X23X34X45X56X67X78X89X910X1011X11+ε β +1X1β+α = Y
اندازه‌گیری رابطه
به‌طوری‌که گفته شد در این تحقیق به‌منظور برآورد رابطه بین متغیرها از روش‌های اقتصادسنجی، رگرسیون خطی مرکب استفاده‌شده است. بر مبنای داده‌های عملکردی 5 ساله در بازه زمانی بین1392- 1388 و به عبارتی 5 نمونه تصادفی وابسته مقادیر متغیرهای مستقل و متغیر وابسته Y تعیین با استفاده از روش تحلیل داده‌های تابلویی یا Data Panelپا پارامترهای وβ1 تا 11β بهره گرفته شده است.
نرم‌افزارها
با عنایت به استفاده از سری‌های زمانی داده‌ها و به عبارتی 5 نمونه وابسته در گردآوری داده‌ها و لزوم به‌کارگیری تحلیل‌های تابلویی جهت انجام محاسبات و تحلیل‌های آماری از نرم‌افزار Eviews استفاده‌شده است. پیش از آن از نرم‌افزار Eexcel جهت پردازش اولیه داده‌ها و آماده‌سازی آن‌ها به‌عنوان متغیرهای تحقیق بهره گرفته شده است. بعلاوه از نرم‌افزار ره‌آورد نوین نیز برای استفاده از اطلاعات و داده‌های بورس مورداستفاده قرار گرفته است.
فصل چهارم:
یافته‌های تحقیق

 

برای دانلود فایل متن کامل پایان نامه به سایت 40y.ir مراجعه نمایید.

 

 

مقدمه‏
در فصل سوم، روش کلی تحقیق، تعریف جامعه آماری، نحوه تعیین حجم نمونه و روش نمونه‌گیری، روش‌ها و ابزار گردآوری داده‌ها و نهایتاً روش‌ها و ابزار تجزیه‌وتحلیل داده‌ها موردبحث قرار گرفت. در اين فصل داده‌هاي موردنیازی كه جهت آزمون فرضیه‌های تحقیق جمع‌آوری‌شده، به‌عنوان منبعی براي تجزیه‌وتحلیل استفاده شده است. براي تجزیه‌وتحلیل اطلاعات گردآوری‌شده از روشهاي توصیفی و استقرایی آزمون فرضیه استفاده شده است. ساختار کلی فصل حاضر بر مبنای توصیف نمونه آماری، توصیف یافته‌ها، تحلیل پیش‌فرض‌ها، تحلیل روابط بین متغیرها و نهایتاً تعمیم‌یافته‌ها از نمونه تصادفی به جامعه آماری تنظیم شده است. پیش‌فرض‌های مورد ارزیابی به‌تبع تحقیقات مرتبط یا مشابه، بر مبنای استفاده از رگرسیون خطی مرکب به‌منظور تعیین رابطه بین متغیرها موردبررسی قرارگرفته‌اند.
در این تحقیق به‌منظور داده‌پردازی اولیه از نرم‌افزار اکسل و در راستای توصیف یا تحلیل یافته‌ها از نرم‌افزارهای آماری SPSS و EVIEWS بهره گرفته شده است. در اين فصل ابتدا جدول آمار توصيفی متغيرهای تحقيق ارائه گرديده و پس‌ازآن آزمون فرضيات تحقيق ارائه گرديده است.
توصیف جامعه آماری
جامعه آماری مربوط به این تحقیق شامل شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس اوراق بهادار بوده است که شرایط زیر را دارا باشند:
1) سهام شرکت از سال 88 تا 92 در بورس اوراق بهادار تهران معامله‌شده باشد.
2) نماد معاملاتي شرکت به تابلوي غیررسمی منتقل نشده باشد.
3) نماد معاملاتی شركت فعال و براي حداقل یک‌بار در سال معامله‌شده باشد.




 
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...