تحقیق – بررسی رابطه خود مدیریتی با سلامت سازمانی بر اساس الگوی مدیریت بسیجی- … |
00.
551.
774.
رابطه معنادار
در این مجموعه معرف نیز معرف مدیریت بیماری بر اساس پیرسون و تجدید قوای جسمی بر اساس اسپیرمن به عنوان معرف اول مطرح می گردد .
پیشنهادها :
تحقیقات انجام شده در زمینه ی مدیریت بر خود در متون لاتین به طور عمده از سال 1980 آغاز شده است. این پژوهش ها بیشتر جنبه ی تئوریک و نظری دارد و به صورت کاربردی و عملیاتی به اجرا در نیامده است؛یعنی استراتژی ها و راهکارهای ارائه شده در زمینه ی مدیریت بر خود دارای منشأ تئوریک می باشد. اما در پژوهش حاضر در زمینه ی استخراج و تدوین شاخص های تکمیلی مدیریت بر خود ، جنبه ی عملیاتی و کاربردی این شاخص ها مورد توجه قرار گرفته و این شاخص ها دارای منشأ رفتاری و کاربردی می باشند. پیشنهادهای زیر توصیه هایی است که از یافته های تحقیق به دست آمده و جهت اصلاح یا ایجاد فعالیتها ، روشها یا فرآیند اجرایی یا برای تکمیل و توسعه تحقیقات بعدی ارائه می شود .
الف) پیشنهادهای کاربردی :
با توجه به اینکه نتایج تحقیق نشان می دهند که بین خودمدیریتی مدیران و سلامت سازمانی اداره تحت مدیریت ایشان رابطه معنادار وجود دارد ، ضروری به نظر می رسد مدیرا ن امر به این مسئله توجه جدی داشته باشند که اگر می خواهند سازمانی سالم و مدیریتی موفق بر دیگران داشته باشند باید اول خود را مدیریت نمایند . . لذا راهکارهای زیر پیشنهاد می گردد .
منبع فایل کامل این پایان نامه این سایت pipaf.ir است |
- به مسئولین توصیه می شود معرفهای روحی روانی را به عنوان یکی از عوامل مؤثر بر مدیریت مدنظر داشته باشند .
- توجه جدی مدیران به اعتماد سازمانی یکی از نیازمندیهای هر سازمان می باشد که یکی از راههای ایجاد اعتماد مطلوب خودمدیریتی مدیر خواهد بود .
- ایجاد جو با نشاط و شادی آفرین توسط مدیر با رعایت شاخصهای فیزیکی و جسمی یکی از عوامل مؤثر در پویایی سازمان خواهد بود .
- مدیران در زمینه توسعه و تقویت بیشتر شاخصهایی نظیر نیت و عمل خالص ، درک فوق حسی ، عبادت و آرامش درونی ، ساده زیستی در خود اقدام نمایند .
- با توجه به اینکه مدیران حوزه اقتصادی حائز کمترین میانگین امتیاز خودمدیریتی هستند ، پیشنهاد می شود به طور جدی در این زمینه بررسی و تحقیق صورت پذیرد .
- با توجه به اینکه مدیران حوزه رهنگی حائز کمترین امتیاز خودمدیریتی در بعد فیزیکی و جسمی هستند در این خصوص تدابیر لازم اتخاذ گردد .
ب) پیشنهاد پژوهشی :
* ورود سایر پژوهشگران به عرصه های تدوین شاخص های شاخصهای ذهنی شناختی ، عاطفی احساسی و حسی عصبی در خودمدیریتی
* بررسی رابطه بین شاخصهای ذهنی شناختی خودمدیریتی و سلامت سازمانی
*بررسی رابطه بین شاخصهای عالطفی احساسی خودمدیریتی و سلامت سازمانی
*بررسی رابطه بین شاخصهای حسی عصبی خودمدیریتی و سلامت سازمانی
*بررسی رابطه بین خودمدیریتی بر اعتماد سازمانی به عنوان یکی از شاخصهای سلامت سازمانی
محدودیتهای تحقیق :
الف) محدودیتهای پژوهش:
- موضوع این پژوهش موضوعی بدیع و جدید در عرصه پژو.هشی در ایران اسلامی بوده است و تا کنون الگوی جامع و کاربردی برای آن ارائه نگردیده است و تنها به یکسری توصیه های اخلاقی و تئوریک اکتفا شده است . از ابعاد مختلف خودمدیریتی تنها دو بعد در این پژوهش تحلیل شده است که ممکن است ورود ابعاد دیگر خودمدیریتی بر نتیجه کار تأثیرگذار باشد .
- موضوع پژوهش دارای نقاط اشتراک فراوان با جنبه های خصوصی و شخصی افراد می باشد و کسب اطلاعات در این زمینه با محدودیتهایی مواجه می باشد .
- با توجه به نوع سؤالات و شاخصها مدیران تمایل بیشتری به ارائه پاسخ ایده آل به جای واقعیات داشتند .
- ضعف فرهنگ پژوهش در کارکنان که با بی میلی یا نگاهی غیر از نگاه پژوهشی ممکن است بر نتایج تأثیر داشته باشد .
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-09-22] [ 06:34:00 ق.ظ ]
|