بررسی عوامل موثر بر تجهیز و تخصیص منابع بانکی بانک پارسیان۹۳- قسمت … |
درجه شعبه
۲۵۲۷۵۹٫۳۳۲
.۰۰۱
۳٫۳۶۰
همانطور که در جدول فوق مشاهده می شود، رابطه بین مدیریت نقدینگی، تعداد مشتریان، مدیریت هزینه، تعداد پرسنل و درجه شعبه با تجهیز منابع از طریق مدل رگرسیون خطی چند متغیره در ۶۰ شعبه ، مورد آزمون و تجزیه وتحلیل آماری قرار گرفت. رقم دوربین واتسن ۱٫۳۶۴می باشد که نشانگر فقدان خود همبستگی سریالی در پسماندها می باشد. ضریب تعیین تعدیل شده۰٫۷۸۵ می باشد این رقم نشان میدهد که ۷۸% از تغییرات متغیروابسته میتواند توسط تغییرات درمتغیرهای مستقل توضیح داده شود و بقیه تغییرات در متغیر وابسته توسط عواملی غیر از موارد فوق توضیح داده میشودکه نشان دهنده ارتباطی نسبتا قوی بین متغیرهای مستقل و وابسته می باشد.با کنترل اثرات متغیرهای مورد استفاده، مدل به طور کلی معنی دار می باشد. به عبارتی دیگر sig ستون Anovaکمتر از ۵% می باشدکه نشان دهنده تاثیرمتغیرهای مستقل بر وابسته می باشد. Sigمتغیرهای مورد استفاده کمتر از ۵% می باشد که نشان دهنده تاثیر این متغیرهابر تجهیز منابع می باشد.
رقم بتا نشان دهنده نوع رابطه و شیب خط رگرسیون می باشد و برای متغیرهایمورد استفاده مثبت می باشد به عبارتی با افزایش متغیرهای یاد شده، تجهیز منابع افزایش می یابد.بدین ترتیب با توجه به نتایج رگرسیون H1 در فرضیه اصلی اول تایید می شود.
۴-۴-۲ آزمون فرضیه اصلی دوم
فرضیه آماری به صورت فرض صفر(Ho) و فرض مقابل (H1) به شرح زیر می باشد:
Ho: بین مدیریت نقدینگی، مدیریت هزینه، درجه شعبه، تعداد پرسنل و کیفیت خدمات ارائه شده با تخصیص منابع رابطه ی معناداری وجود دارد.
H1: بین مدیریت نقدینگی، مدیریت هزینه، درجه شعبه، تعداد پرسنل و کیفیت خدمات ارائه شده با تخصیص منابع رابطه ی معناداری وجود دارد.
فرضیه ها به صورت آماری به شرح زیر می باشد:
Ho :β = o
H1:β≠ o
۴-۴-۲-۲ آزمون نرمال بودن خطاهای فرضیه اصلی دوم
یکی از مفروضات رگرسیون خطی، نرمال بودن توزیع خطاها می باشد به منظور بررسی نرمال بودن توزیع خطاها، نمودار خطاها را رسم می کنیم:
نمودار (۴-۴) توزیع خطاهای مدل رگرسیون برای فرضیه اصلی دوم
با توجه به نمودار توزیع نرمال و میانگین ارائه شده و انحراف معیار خطاها که نزدیک به یک است، می توان نتیجه گرفت که توزیع خطاها نرمال است پس می توان از رگرسیون استفاده کرد.
نتایج بدست آمده از اجرای آزمون رگرسیون خطی چند متغیره برای فرضیه اصلی دوم در جدول (۴-۱۰) آورده شده است.
جدول (۴-۵): آزمون فرضیه اصلی دوم
منبع فایل کامل این پایان نامه این سایت pipaf.ir است |
yle="box-sizing: inherit; width: 1104px;">
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-09-21] [ 10:43:00 ب.ظ ]
|